субота, 26 листопада 2016 р.

Creativity without limit! Робота студентів-вожатих на зміні «Літо з англійською»

Традиційно, під час тематичної зміни "Літо з англійською" в ДЗСТ "Чайка" проходять педагогічну практику студенти ІІІ курсу спеціальності "Вчитель початкових класів з правом викладання іноземної мови". Для майбутніх вчителів початкових класів робота вожатими не зміні "Літо з англійською"  є чудовою можливістю проявити набуті знання та навички іншомовного спілкування працюючи зі школярами, які відпочивають у таборі. Студенти-вожаті спілкуються з дітьми англійською мовою в їдальні, під час ігор на узбережжі та спортивному майданчику. 
 
Цьогорічна зміна мала країзнознавче направлення, тому загони мали назви англомовних країн та країн, де англійська мова є другою державною: "Malta", "Philippines", "New Zealand","Canada", "Ireland", "the USA", "India", "Jamaica", "Wales", "Great Britain", "Scotland" and "Australia".
Денні та вечірні заходи в таборі були організовані та проведені на високому рівні. Неймовірно вдало та яскраво пройшло шоу "Chaika has talents"

 Завдяки денному загальнотабірному заходу "Body-Art"  діти та студенти-вожаті розкрили для себе символіку та прапори англомовних країн.
 

Щодня на репетиціях було видно запальні обличчя юних відпочиваючих, блиск їхніх очей, чути радісний сміх та задоволення від участі у всіх заходах. Крім того, усі фрагменти життя в мовному таборі супроводжували запальні загальнотабірні пісні англійською мовою.







Немає коментарів:

Дописати коментар